Ženstveni, izazovni i hrabri stajlinzi! Poznata 22-godišnjakinja fenomenalno iznosi sve pomenute kombinacije dok uspešno gradi svoju karijeru modela u Njujorku. Kendall je zaštitno lice mnogih poznatih modnih brendova poput Calvina Kleina i Karla Lagerfelda.

Njena pojava na gradskim ulicama uvek izazove ogromnu pažnju, ali ne samo zbog toga što je ona trenutno jedna od najpoznatijih celebrity ličnosti na planeti, već i zbog sjajnog stila. Ovaj put Kendall se odlučila na pomalo ekstravagantan izgled, briljirajući u tome.

Da se ispod outfita ne nazire vitko telo manekenke, zaključili biste kada biste njenu pojavu videli sa leđa pomislivši da je ispred vas muškarac vremeplovom stigao direktno iz 90-ih! Prugasto odelo Wolk Morais, manekenka je učinila ženstvenim odenuvši ispod njega usku belu majicu, kombinujući sa njenim omiljenim klasičnim modelom belih patika. 

Čak je i frizura lepe Kendall bila u skladu s muškobanjastim imidžom - zalizana paž. Detalj koji je zakružio ovu "povratak u 90-e", jesu sunčane naočare koje svojim okruglim, ali izduženim ramom takođe podsećaju na pomenutu modnu eru. I naravno, ne smemo da zaboravimo torbicu oko struka, koju Kendall odvažno nosi oko ramena.

Izvor: Gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/