Francuska lepotica redovan je gost kanskog crvenog tepiha. Iako je odavno nismo gledali u nekom filmu, Leatitia je došla da podrži kolege ali i da oda počast prestižnom festivalu. Prilikom premijere ostvarenja The Meyerowitz Stories lepa brineta je uspela da zaseni sve ostale zvanice i gošće odenuvši otmenu crnu haljinu dubokog šlica koji je opšiven svetlucavim štepom.

Taj šlic izazvao je mali potres na tepihu, ali i kod stepenica kada se prorez previše otvorio, otkrivši glumičine fantastične noge, skoro do ivica donjeg veša. Srećom, iskusna filmska zvezda se snašla i damski osmehnuvši se okupljenim fotografima celu situaciju smirila. 

39-godišnja Casta je izabravši plišanu haljinu dokazala da je velvet i dalje u modi! Kao i da rasne dame poput nje mogu da ga iznesu, uz pravi izbor kroja. 

To nije bilo jedino kansko izdanje prekrasne Leatitie. Za pretposlednji dan francuska chic glumica je takođe privukla pažnju prošetavši senzacioanlnu Dior prozirnu kreaciju tufnastog motiva sa kojom ipak nije imala nikakvih diskutabilnih incidenata.

Ipak, moramo da konstatujemo kako nam je prva, apsolutni favorit! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/