Zvezdani trio koje čine tri plavuše i tri vrsne glumice, predvodila je Nicole Kidman u blještavoj koktel haljini inspirisanom erom 20-ih.

Kreaciju koju je ponela čuvena glumica potpisuje Michael Kors, a pored sjajnih šljokica od kojih je većim delom sačinjena, ističe se i resama u zlatnoj nijansi, koje su se blago pomerale dok se glumica kretala i tako ostavljale još snažniji utisak.

Nicole je ova glamurozna kreacija iz jesenje kolekcije američkog dizajnera, pristajala kao da je custom made, s obzirom na njenu manekensku građu - visinu i izvajanu siluetu. Iako je australisjka glumica bila ultimativna zvezda večeri, kao i samog crvenog tepiha, njene mlađe koleginice svakako su mogle da joj stanu uz rame.

Njena koleginica iz filma, seskepilna Kirsten Dunst zablistala je u pastelno plavoj haljini inspirisanoj grčkom togom, te krojem i nijansom koji je istakao svu njenu putenost talentovane zvezde, koja je pre šest godina upravo na kansom festivalu odnela nagradu za najbolju glumicu za ostvarenje Melancolia.

Bajkovita kreacija koju je ponela Kirsten dolazi iz čuvene italijanske modne kuće Schiaparelli.

Dok je njena mlađa koleginica Elle Fanning zablistala u ništa manje bajkovitom izdanju lila nijanse, koju potpisuje Rodarte.

Kako su izgledale Kirsten i Ella pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/