Iako smo na crvenom tepihu jubilarnog izdanja Kana sinoć videli Naomi Campbell, Nicole Kidman, Marion Cotillard, Umu Thurman i još nekolicinu glamuroznih dama koje su se sredile kao da su se uputile ka Oskarima, jedna dama je uspela da zaseni sve.

U pitanju je nemačka lepotica Diane Kruger.

Dok je Susan Sarandon pokorila Kan zavidnim poprsjem, Marion Cotillard impresivnom i do sada neviđenom haljinom, a Nicole malim Carrie Bradshaw momentom, Diane je nalik romantičnoj plemkinji pokazala svu svoju nežnu i prirodnu lepotu izgledajući čarobno u haljini modne kuće Prada.  

Ova džepna Venera zakoračila je na tepih u stilu najlepše princeze na svetu doprinevši da super glamurozna afera koja vlada od 17. maja u Kanu postane još nezaboravnija. Ali Dianin look je nešto ipak više od običnog glamura.

Nemica je (a ne preterujemo), izgledala senzacionalno u unikatnoj kreaciji ljubičastog podtona vrlo izrezanog dekoltea, otvorenih leđa i donje suknje koja se horizontalnim volanima punih faltica širila od struka do poda. Dok je suknja bila bez ukrasa, gornji deo i predeo oko stomaka krasio je svetlucavi vez.

Svideo nam se i glumičin izbor nakita - crna čoker traka, elegantna ogrlica i crna clutch torbica. 

Sofisticiran, dramatičan i nadasve spektakularan look naše miljenice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/