Kan nam se ponekad učini da nije samo festival filma, nego i mode.

Pored svečanih outfita koje paparaci uslikaju na premijerama, na svakodnevnom nivou dobijamo i foto izveštaje sa kanskih ulica, jahta, glam večera, šetnji. I tada imamo često ekskluzivne prilike da vidimo šta to slavni biraju za svoj off duty look.

Tako nas je oduševila Kendall Jenner koja je prilikom jednog večernjeg izlaska u Kanu, obukla zanimljiv outfit za koji pretpostavljamo da će biti ultra-mega modni hit. U pitanju je šetanje duplih crop topova koji se nose jedan ispod drugog. 

Dugonoga manekenka se opredelila za dva grudnjaka i tako uspela da iskombinuje dva ista komada. Foto-štampani sportski grudnjak je ispod, a zanimljiv korset crveno bele kombinacije je bio zvezda večeri i to svojoj minijaturnosti i motivima. 

Nadogradnja je bila više nego impresivna - baggy, crne kožne pantalone, zalizana punđa, lakovane salonke i oversize alke su dobitna stilska geto kombinacija!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/