Ovaj put među velikim holivudskim imenima i najbolje odevenim damama našle su i neke od trenutno najpoznatijih manekenki.

Prva među njima je svakako bila popularna Kendall Jenner, koja je svojom pojavom u glamuroznoj Giambattista Valli haljini izazvala opštu pometnju i bila glavna modna vest tog dana.

Mi joj kao i ostali odajemo priznanje na izboru ove pomalo neobične kreacije na kojoj je ogroman puf rukav, te ogrtač dominirao.

Odmah za njom na listi najsenazacionalnije obučenih dama, našla se glumica inijskog porekla Aishwarya Rai, koja je zablistala u pepeljuga haljini sa potpisom filipinskog kreatora Michaela Cinca, poznatog upravo po ovakvim, upečatljivim baletskim toaletama.

Pored ovih efektnih izdanja koja su i osmišljena upravo tako da izazovu famozni "wow" efekat, na našoj skromnoj listi, među prve tri najbolje obučene dame, našla se prediva Julianne Moore, koja je sa svojih 56 zablistala u  crnoj Louis Vuitton haljini sa printom, ostavivši znatno mlađe koleginice iza nje.

Koja su se to još izdanja izdvojila svojim izgledom pogledajte u nastavku:

Bella Hadid u Christian Dior kreaciji

Julianne Moore u Louis Vuitton izdanju

Rihanna u Christian Dior toaleti

Kendall Jenner u Gimabattista Valli haljini

Aishwarya Rai u Michael Cinca toaleti

Preostala izdanja možete pogledati u nastavku teksta:

PageBreak

Tilda Swinton u Haider Ackermann kreaciji

Winnie Harlow u Zuhair Murad izdanju

Adriana Lima u Naeem Khan haljini iz bridal kolekcije

Marion Cotillard u Jean Paul Gaultier Couture kreaciji

Jessica Chastain u Dior izdanju

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/