Navikli smo da je viđamo u crnim outfitima. Zato, kada se opredeli za izgled u nekoj drugoj boji i još ako je ta boja bela, momentalno njen look postaje udarna modna vest. 

Dok odeću menja, društvo još uvek ne! Holivudsku glumicu smo videli sa decom, sinom Paxom i ćerkom Zaharom u šetnji ulicama Zapadnog Holivuda. Naravno, odmah je privukla pažnju! Kada je u pitanju svakodnevni izgled, kod Angeline uvek je u pitanju lux + basic.  

Poznata po tome što bira jednobojne komade - i to po običaju crne, Angie je ovog puta otišla u drugu krajnost. U beloj midi haljine na falte i svetloj jakni, bivša žena Brada Pitta izgledala je ležerno i opušteno. Zapravo, vrlo sveže.

Da udobnost bude još izraženija, Jolie je obula ravne Chloé balentanke, inače obuću koju obožava i koju veoma često nosi! Verovatno zato što se lako kombinuju i idealne su za sve prilike. Malo se sakrila od javnosti i sunca iza avijatorki i puštene kose. 

Na sledećoj strani pogledajte all white izdanje Angelina Jolie:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/