Dressed to Kill! Tako su odreagovale naše engleske kolege sa Guardiana i Telegrapha, smatrajući kako je na crvenom tepihu, bar u sferi stila ubedljivo briljirala Uma Thurman (47)... Pored nje, odlične ocene za svoja kanska izdanja pokupile su Umine koleginice - Jilianne Moore (Givenchy Couture) i Robin Wright Penn (Saint Laurent). 

A sinoć je bilo i te kako glamura! Bella Hadid je opet uspela da ukrade mrvičicu spotlighta filmskim divama, pojavivši se ruku pod ruku sa ocem Joem. Susan Sarandon je imala epic momenat sa plišanom haljinom i imponzantnim dekolteom o kom su se svi raspisali jutros i noćas po društvenim mrežama, Monica je bila Monica - prekrasna, zavodljiva i neverovatno senzualna...

Ali, kada je na crveni tepih zakoračila Uma, nije bilo sumnje da će upravo ona odneti kući čistu desetku za eleganciju, izbor haljine i stav!

47-godišnja lepotica je prosto blistala dok se okupljenim fotografima smešila u stilu Mona Lise, odevena u uzanu, otmenu i seksi kreaciju Atelier Versacea iz kolekcije za jesen i zimu 2016. Prelepa haljina V izreza sa spuštenim, naborenim rukavima, diskretnog šlica kog krase ivični nabori naglasila je odličnu figuru glumice koja je poslednjih nekoliko meseci stalno bila na meti medija nakon nekoliko neprimetnih, običnih izdanja u kojima je njeno lice bilo prilično istrošeno i otečeno. 

Šta nam se najviše svidelo kod Umine haljine? Slojevi tkanine, odnosno nabori i prelepa nijanse ružičaste koja kao da ima neki ljubičasti, lavanda podton. I način na koji haljina pada na pod... Prekrasno!

Da li se i vi slažete sa nama?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/