Na nedavno održanom svečanom okupljanju u Los Anđelesu, povodom prikupljanja fondova za humanitarnu organizaciju Farrah Fawcett, pojavile su se značajne osobe iz sveta šou biznisa, a jedna od njih je bila i čuvena James Bond devojka.

76-godišnja glumica blistala je u elegantnom odelu bež boje, istaknuvši neobavezni glamur košuljom od satena i visokim potpeticama. 

Iako ne preterano naglašeni detalji su na ovoj kombinaciji imali značajnu ulogu, podigavši izdanje na malo viši nivo.

Zanosna Raquel je kožni kaiš sa efektnom Dolce & Gabbana kopčom uparila sa torbom u istoj nijansi u kojoj je i sam outfit, ali sa kožnim i zlatnim detaljima koji odgovaraju onima na kaišu.

Make-up je prilično neutralan, a njena bujna kosa stilizovana blago uvijnenim stepenastim pramenovima.

Bez preterivanja, ali sa ukusom i sofistiranošću starije dame, te bi i te kako mogla da posluži za primer nekim mlađim koleginicama koje preteruju u svakom segmentu stilizacije.

Moramo priznati da i njena drugarica (jedna od organizatorki događaja) Alana Stewart, inače bivša žena Roda Stewarta, takođe izgledala odlično, naročito kada se uzme u obzir to da je i ona ušla u osmu deceniju, tačnije ima 71. godinu.

Shodno sa tim, nadamo se da će nam ove dame uskoro odati svoje beauty tajne.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/