Još od kada smo saznali da će ulogu Donatella Versace u novoj sezoni serije American Crime Story, koja će biti posvećena ubistvu slavnog kreatora - Giannija Versace igrati Penelope Cruz, nestrpljivi smo da pogledamo seriju!

Iako do tada ima još vremena, na netu su osvanule prve fotografije sa seta koje su nam bar otkrile kako će Penelope izgledati kao sestra čuvenog italijanskog kreatora koji je ubijen na pragu svog doma pre 20 godina. 

Podsetimo se da je za ulogu Donatelle u početku bila bukirana Lady Gaga, ali je nakon odluke producenata rola Giannijeve sestre pripala ipak omiljenoj nam španskoj glumici, supruzi Javiera Bardema. Da li su producenti pogrešili ili napravili pravi izbor saznaćemo tek na jesen kada će biti održana premijera sezone.

Na sledećoj strani pogledajte transformaciju Penelope u Donatellu:

PageBreak

Jedna od najsimpatičnijih brineta svetske filmske scene, sudeći po prvim fotografijama se odlično snašla u ulozi plavuše. U životnoj priči koja se bavi ubistvom Giannija Versacia, Penelope Cruz će se kao Donatella pojaviti u 10 epizoda. 

Naravno duga plava kosa, naglašene oči i moda 90-ih su u prvom planu na fotografijama, tako da možemo već sada reći da je kostimograf uradio odličan posao, sredivši Penelope da izgleda identično kao Donatella pre 20 godina. 

Takođe su stigle i prve reakcije sa Instagrama i komentari se odnose na fantastičan look španske glumice, bez obzira da li je plava ili je brineta. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/