Za sada je Letizia samo vodeća modna vest dana i to (moramo dodati) vrlo pozitivna, jer ako je svet mode nešto cenio, to je onda onu dobro poznatu "pravila postoje da bi se kršila".

Letizia od Španije važi za jednu od najmarljivijih članica evropskih kraljevskih porodica.

Pojavljuje se na svakom zvaničnom događaju koliko god on bio "nebitan" i mali, a redovno je prisutna i na brojnim lokalnim manifestacijama.

Jedan od sličnih događaja bio je i onaj prilikom otvaranja izložbe koja se odžava u madridskoj nacionalnoj biblioteci.

44-ogodišnjakinja je za ovu priliku, kao i uvek do sada, izabrala vrlo elegantnu kombinaciju, ali ovaj put naglasak nije bio na uobičajenoj klasičnoj ženstvenosti, niti je bila posebno istaknuta damska nota - kako smo inače navikli.

Naime, Letizia se opredelila za belu svilenu košulju u kombinaciji sa crnom, kožnom pencil suknjom dubokog struka i vrtoglavim kožnim potpeticama u istoj boji.

Puštena kosa, izdužene noge i zanosna figura koja je istanuta uskom, značjno ustručenom suknjom - učinilin su da kraljica izgleda zaista krajnje izazovno.

Sekepilno odevanje od strane visokog plemstva nije pribeležno u novijoj modnoj istoriji, naročito ne prilikom posete dnevnim službenim događajima na kojima predstavljate ni manje, ni više, no krunu lično.

Mi kažemo: Smelo, vrlo smelo i vrlo lepo.

Kako je Letiza izgledala pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/