Melania velikom brzinom postaje kraljica prvoklasnog damskog izgleda i to sasvim opravdano.

Ovog vikenda, tačnije na uskršnje jutro, Prva dama doletela je iz Vašingotna u Palm Bič na Floridi, ne bi li praznik provela sa svojim najmlađim sinom.

Za ovu priliku izabrala je belu koktel haljinu sa dezenom nalik čipki, dok se sam model ponajviše isticao svojim zanimljivim krojem a la new look by Dior, mada kreaciju potpisuje Simone Rocha.

Siluetu na ovoj bajkovitoj beloj haljini A kroja, istakla je kaišem u zlatnoj boji, a kombinaciju dopunila efektnim štiklama u neon narandžastom tonu.

Ipak, modno izdanje koje je ostavilo značajniji uticaj na javnost, jeste ono koje je Melani ponela narednog dana tokom svečane uskršnje proslave u Vašingtonu.

Drugu kombinaciju Melanije Trump pogledajte na sledećoj stranici...

PageBreak

Za ovaj događaj gospođa Trump je izabrala kreaciju koju potpisuje Hervé Pierre, dizajner odgovoran i za izgled njene spektakularne zlatne haljine na balu povodom inauguracije.

Elegantna duga haljina u najnežnijoj boji roze, isticala se ponajviše svojim besprekornim krojem, koji je još jednom istakao savršenu liniju Prve dame, dok je sam materijal učinio da model izgleda potpuno bajkovito.

Uz ovo romantično izdanje Melania je izabrala neprimetan aksesoar, cipele na nisku blok petu u istoj boji, dok je nakit zanemarila, ponevši samo upečatljiv prsten na levoj ruci, kao efektan detalj.


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/