Ona je jedna od najlepših i najzgodnijih modela današnjice kojoj retko šta stoji loše, a posebno ne IT komad kupaćeg kostima koji će uskoro osvojiti i regionalne obale. Naravno, pričamo o Belli Hadid koja polako ali sigurno postaje jednako popularna i zaposlena kao i njena malo starija sestra, Gigi.

20-godišnja manekenka je uveliko u letnjoj sezoni, ako je suditi prema slikama koje su fotografi uslikali u meksičkom letovalištu Cabo San Lucas. Dok se provodila u Meksiku, Bella je pokazala svoje zavodljivo telo odevena u top model bikinija.

Modeling zvezda se super provodila u društvu prijatelja tokom odmora, ispijajući koktele kraj bazena u luksuznom resortu.

Pogledajte na drugoj strani u kom kupaću je Bella otvorila letnju sezonu u Meksiku...

PageBreak

Plišani kupaći kostim o kome smo pisali već, sigurno će osvojiti uskoro i naše regionalne obale. Svakako, ne za kupanje, već za poziranje jer pliš ne biste osušili ni za mesec dana, ako nas razumete. Međutim, plišani modeli i nisu osmišljeni za praktične žene, već za one koje žele da se osećaju i izgledaju stylish. 

Bella se opredelila za plavi dvodelni model koji potpisuje JYORK.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/