Nakon što je pre dve nedelje posetila svoj rodni Beograd, teniserka Ana Ivanović je rešila da prve tople i lepe dane provede na egzotičnoj Majorci. 

Tako je izlaske u našoj prestonici, zamenila sportom i rekreacijom na španskom ostrvu, koje lepa brineta posećuje svake godine.

Za celodnevnu šetnju i obilazak grada, kao i posetu nekih od najpopularnijih lokacija, Ana je odabrala jednu odličnu odevnu kombinaciju koja se može nositi u svim prilikama.

Mahom jednostavne komade, divnih pastelnih tonova, ona je spojila u divan outfit za dan, koji može mnogima poslužiti kao modna inspiracija. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Ane Ivanović...

PageBreak

Ana je iskombinovala teget pantalone na crtu i belu majicu sa diskretnim prugicama po sebi, koju je blago uvukla u pojas. Preko svega je ogrnula nežno rozi džemper, uparen sa dugačkom ogrlicom sa kićankom, detaljem koji je dao dozu prolećne razdraganosti njenom looku.

Kako bi se zaštitila od jakog sunca, teniserka je izabrala velike naočari sa braon staklima, a našu pažnju privukao je i veliki srebrni sat koji je "blistao" na njenoj ruci. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/