Prva dama Amerike i dalje privlači veliku pažnju medija, bez obzira na rastuću nepopularnost svog supruga, aktuelnog predsednika SAD-a Donald Trump protiv kog se nastavljaju protesti i negodovanja američkog stanovništva širom Amerike.

To se posebno odnosi na njen stil koji je u fokusu svih modnih magazina, pa i našeg. Ipak, moramo da priznamo da Melaniju vrlo retko viđamo u javnosti od kada je bila inauguracija.

Poslednji put smo je videli u Beloj kući, tik pred zvaničan susret predsednika Amerike i nemačke kancelarke Angele Merkel, pre njenog odlaska na Palm Beach.

Melania koja još uvek živi u Trump Toweru sa svojim i Donaldovim sinom je tokom ove posete Beloj kući obukla custom made haljinu-kaput njujorške dizajnerke Alice Roi, zvonaste suknje i strukiranog gornejg dela.

Vrlo statement model dostojan njene titule...

Pogledajte na sledećoj stranici najnovije izdanje Melanije Trump...

PageBreak

Moćno crveno izdanje gospođe Trump, sve sa kordinisanim rukavicama u istoj boji i kožnim kaišem, podsetilo nas je na Adolfo kostim koji je Nancy Reagan nosila na polaganju zakletve predsednika Reagana daleke 1981. godine.

Ovakav kroj modela koji naglašava struk, sve sa zatvorenim dekolteom i podignutom kragnom polako postaje zaštitni znak Melanije Trump koja je nekoliko puta do sada nosila strukirane modele inspirisane military stilom, u monohromatskom izdanju.

Sećate se Ralph Lauren kaputa i haljine koju je Trumpova nosila na inauguraciji?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/