Emma je prethodnih nedelja veoma zastupljena u medijima, a razlog je svakako premijera njenog novog filma Beauty and the beast.

I dok se sumiraju prvi utisci o novoj filmskoj verziji čuvenog Disney crtaća, glumica je rešila da gostuje u jednoj popularnoj emisiji u kojoj je otvoreno pričala o ulozi u Disneyjevom klasiku, a osim zanimljivosti sa snimanja, imali smo priliku i da čujemo njene planove u karijeri. 

Tako se Watsonova pojavila u njujorškom studiju, a osim njene blistavosti, svi su zapazili odličnu odevnu kombinaciju koja je dosta seksepilnija u odnosu na njene prethodne modne izbore.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Emme Watson...

PageBreak

Lepa brineta je oduševila svoje fanove kada se pojavila u crnoj haljini dužine preko kolena, sa upečatljivim prorezom na predelu stomaka, šlicom i končanim detaljima koji krase ramena i rolku.

Uz ovu neobičnu kreaciju Philipa Lima, koja je pažnju skrenula na lepo oblikovana Emmina ramena, posebno nam se sviđaju poluduboke čarape-čizme, aksesoar za koji su se ove sezeone opredelile najpoznatije blogerke i trendseterke. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/