Pevačica, glumica i preduzetnica Jennifer Lopez se smatra jednom od najuticajnih žena u show biznisu. Osim muzičkih turneja i nastupa, ona je prethodnih meseci marljivo radila na snimanju druge sezone serije "Shades of Blue".

Sada je došlo vreme za promotivne aktivnosti, kao i mnogobrojne sastanke i pregovaranja koja slede pre same premijere. Nakon što smo je videli u jednom gostovanju na popularnoj američkoj televiziji, Jennifer se ponovo u društvu svojih kolega pojavila na jednom eventu.

47-godišnja zvezda izgledala je senzacionalno u najnovijim Givenchy komadima, a posebno nas je obradovalo što je svoje mahom seksepilne krpice, zamenila ekstravagantnim.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jennifer Lopez...

PageBreak

Jennifer je za ovu priliku izabrala da ponese belu košulju sa volanima i crnu suknju dubokog struka, koja je takođe nadograđena ovim detaljem.

Glavne aksesoare činile su veoma visoke štikle Christian Louboutin i Chanel tašna, dok su za njen beauty look bili zasluženi blagi smoke eye i nude karmin.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/