Osim u muzičkoj industriji popularna rnb pevačica Rihanna ima veliki uticaj u svetu mode.

To nam je dokazala u poslednjem pojavljivanju u Parizu, kada je ponela Saint Laurent fantastične čizme sa kristalima koje dolaze iz kolekcije jesen/zima 2017.

Naime, samo što su predstavljene na pisti, kada je dizajner Anthony Vaccarello sabirao pohvale koje su dolazile sa svih strana, Riri je već uskočila u njih i hrabro ih prošetala.

Zgodna pevačica sa Barbadosa je prvo na svom Instagram profilu podelila fotografiju čizama sa piste, a zatim je usledila još jedna objava, kada smo ih videli na njenim nogama, te shvatili da je Rihanna postala njihova ponosna vlasnica.

Kao što smo i očekivali, bilo je potrebno samo nekoliko sati da ih slavna pevačica predstavi uživo. Rihanna je uparila Saint Laurent glitter čizmice sa iscepanim farmericama, Raf Simons duksericu i Schott bajkersku jaknu,

Osim ne na modnim portalima, na Instagramu su ubrzo usledile brojne pohvale za njen stil, kao i za savršen izbor čizama, za kojim su dame širom sveta poludele. To je dokaz da je pevačica jedna od najuticajnih ličnosti iz muzičke i zabavne industrije. i upravo zbog toga je modni dizajneri uporno biraju za promociju određenih komada!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/