Trenutno se u Parizu održava nedelja mode, događaj koji je na jedno mesto okupio najveće trendsetere. 

S obzirom da je pasionirani ljubitelj mode, a poznato je da njen muž poseduje Gucci, Yves Saint Laurent i Alexander McQueen, ne čudi nas zašto se u prvim redovima pojavila i glumica Salma Hayek. 

Meksička lepotica je došla na reviju McQueena u društvu svog supuruga, bilionera François-Henri Pinaulta, a njen izgled je oduševio mnoge. Za ovu priliku, Salma se odlučila za maksi haljinu od čipke, preko koje je obukla prelepu kožnu jaknu sa upečatljivim vezom i perlicama. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Salme Hayek...

PageBreak

Lepa 50-godišnja glumica je izgledala kao prava fashion dama kada se pojavila odevena u dugačku bež haljinu od čipke, uz koju je uklopila crni kožni sa svetlucavom šnalom.

Preko nje, Salma je obukla kratku kožnu jaknu koja je pokrivena crnim šljokicama na ramenima i neobičnim prugama na okovratniku, i upravo ovaj komad je uspeo da začini celokupan look. 

Kako bi njen izgled poprimio dodatnu dozu šika, zvezda filma "Frida" dodala je dugačku ogrlicu od crnih perli i klač torbicu, dok je kosu svezala u visok rep. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/