Poznata glumica pozirala je paparacima pre početka festivala, stajavši na terasi iznad luke, dok su se iza nje smenjivale boje sivoplave nijanse neba i mora, te dodatno naglasile ovo njeno modno izdanje u crnoj i narandžasto-crvenoj boji.

Dve boje, jednostavni klasični krojevi, visoko dignut rep, neutralna šminka i naočare za sunce - više nego dovoljno ukoliko umete to da iznesete. A Monica naravno ume, ima poprilično iskustva, zbog čega je i svesna da je dovoljno samo jednim ili dva detalja otvoriti ovu donekle zatvorenu i ozbiljnu kombinaciju.

U ovom slučaju to je bilo par raskopčanih metalnih dugmića na njenoj košulji, ispod koje se u predelu dekoltea nazirao čipkani (naravno crni) grudnjak.

Podignutom kosom istakla je linije lica, a omiljenu joj crnu razvedrila je predivnim kaputom u toploj narandžasto-crvenoj nijansi, koja je ovu zapravo vrlo jednustavnu kombinaciju učinila vrlo efektnom.

Pantalone širokih nogavica dale su notu elegancije ovom stajlingu, a istaknut struk i dekolte dozu sekipila koji vrište: Ah, Monica Bellucci!

Jedinstvena i divna i u naizgled krajnje običnim komadima.

Ne, to ipak ne može poći za rukom svima. 

Kako je izgledala čitava kombinacija pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/