Na sinoćnoj reviji Saint Laurenta u Parizu, Kate je naravno sedela tik uz pistu sa VIP zvanicama, poput poznate francuske glumice Catherine Deneuve. Pored društva u kom se našla, pažnju je privukla i svojim outfitom.

Dugi kišni mantil bež boje, kakvi su bili izuzetno popularni 80-ih, ponela je uz kombinaciju upečatljivih detalja - crnog fedora šešira, te kožnih čizama i torbe u istoj boji.

Strani mediji su se čak i našalili na njen račun, da je izgledala poput prave detektivke u ovom izdanju sa mantilom i šeširom.

Složili se sa tim ili ne, mi svakako podvlačimo da je izgledala odlično i da joj je ovaj stajling, inače neoubičajen za nju, pristajao sjajno. Naročito, onaj deo koji se nalazio ispod oversized mantila i koji je več bio u njenom uobičajenom stilu.

Crni kožni šorts dubok struka u koji je bila upasana majica u istom tonu i najlon čarape. Malo glam rock stila moralo se nači u ovoj kombinaciji, ipak je to Kate.

Čitavu kombinaciju pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/