Temperatura u sunčanoj Kaliforniji, već izvesno vreme je iznad 20-og podeoka, te su mnoge poznate ličnosti u Los Anđelesu požurile da dočekaju proleće u svojim najboljm izdanjima, a jedna od njih svakako je zanosna Sharon.

Paparaci su poznatu glumici zapazili na ulicima Beverly Hills naselja, a ona se nije trudila ni u jednom trenutku da se sakrije, štaviše - izašla je iz automobila, platila parking, krenula ka restoranu sa velikim osmehom na licu, pozdravljajući peace znakom fotografe koji su ispratili svaki njen korak.

Naime, lepa Sharon se upravo vratila sa domora na Havajima, te ne čudi što je bila ovako vidno raspoložena.

Ipak, nije plenila samo svojom ličnošću, več i kompletnom odevnom kombinacijom. 

Kako je izgledala čitava kombinacija pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Tamno plave pantalone širokih nogavica bili su osnova outfita, a glumica ih je savršeno stilizovala sa maramom veselih tonovavezanom oko pojasa i svetlo plavomlanenom košuljom, čija boja neodljivo podsećana izbledeli denim.

Iako se aksesoari: sandale otvorenih prstiju sa printom, plava torba sa braon prugama i sunčane naočare ružičastih stakala, nisu baš savršeno uklopili - glumica je stajling ipak iznela odlično.

Casual, ali ipak šik.

Čitava kombinacija ostavila je utisak hipi retro vatrijante i moramo priznati da joj je sa ovim energičnim stavom i osmehom, stajao apsolutno savršeno!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/