I tako, krenemo mi jutros da skrolujemo po Instagramu i netu generalno, sve tragajući za fantastičnim izdanjima sa sinoćne dodele Oskara koja je održana po 89. put.

Skrolujemo i pronađemo Emmu Stone u zlatkastoj, uzanoj Givenchy haljini. Lepa i šarmantna, ali ništa senzcionalno. Zatim nam "iskoči" elegantna Karlie Kloss u beloj haljini Stelle McCartney, podsetivši nas na jedno od najboljih Gwyneth Paltrow izdanja sa prohujalih Oskara kada je poznata glumica nosila Toma Forda. 

Skrol po skrol nas je odveo u šokantna izdanja Halle Berry (disco, ali disco raspad!), Scarlett Johansson ( da li je ona trudna?!), Dakote Johnson (kao požutela, stara haljina bake Tippie Hedren), Charlize Theron (užasna lame Dior haljina koja je kao zavesa stajala na lepotici) Salma Hayek (kao očajna domaćica koja se obukla u second hand haljinu), da bismo shvatili kako je ovogodišnja dodela Oskara definitivno razočarala jer pored Emme i Karlie, još samo nekolicina dama (Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Ruth Negga, Jessica Biel, Chrissy Teigen) je izgledale otmeno, sređeno i elegantno dok su pozirale fotografima na glamuroznom crvenom tepihu.

Daleko veći broj celebrity dama je izazvao šok i razočaranje jer su u pitanju filmske dive koje su do sada briljirale na ovim prestižnim filmskim izdanjima. To se posebno odnosi na Scarlett Johansson i Charlize Theron.

Ni after party Vanity Faira koji se tradicionalno održava odmah nakon glam dodele nije bio ništa bolji. Diane Kruger, Reese Witherspoon, Gabrielle Union, Mary J. Blige, Dakota ( ni repriza te nije spasila ove liste draga!), Demi Lovato su izabrale užasne kreacije koje su ih skratile, proširile, učinile da izgledaju vrlo jeftino, loše i razočaravajuće.

Pogledajte na sledećoj strani najlošija izdanja sa dodele i Vanity Fair dodele...