Na jučerašnju Gucci reviju u Milanu, Selma Hayek došla je u pratnji supruga Francois-Henri Pinault, jednog od direktora Keringa - kompanije koja poseduje Gucci.

Što je svakako još jedan od razloga zbog koga je glumica ponela ovu "tako  Gucci" haljinu, koja joj je pristalaja savršeno u paru sa efektnim kožnim sandalama na visoku platformu.

Haljinica u baby pink boji isticala se vezenim cvetnim detaljima na grudima i rukavima, ali i nama posebno simpatičnim - plišanim pojasom vezenim u mašnu, par cantimetara ispod grudi. Pojas od pliša uparen je sa detaljima od istog materijala na rubovima rukava.

Što više analiziramo ovu haljinu koja predstavlja sve ono što je Gucci, a to je upravo i glumica sama - tako ženstvena i tako seksi, shvatamo da je možda ovaj model i rađen po uzoru na nju.

Cvetni detalji i odvažne kombinacije boja neodoljivo podsećaju na elemente koji se provlače kroz celokupnu latino estetiku.

Ipak, većini je za oko posebno zapao duboki dekolte na ovom modelu haljine, koji je 50-godišnja glumica samouvereno ponela. Možda je ipak malo preterala, ali mi joj to svakako opraštamo jer je sve ostalo na njoj savršeno stilizovano, pa čak i kosa i neutralni make-up.

foto: Profimedia

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala čitava kombinacija:

PageBreak


foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/