Poslednjih nekoliko nedelja obeležile su fotografije trudne Beyonce, kao i njen nastup na dodeli Grammy nagrada, kada su joj glavnu podršku pružali suprug i ćerka.  

Tako popularna pevačica svoje slobodno vreme provodi u društvu svoje porodice, i uživa u svakom momentu trudnoće. S obzirom da je poznata kao ljubitelj košarke, Queen Bey nikako nije mogla da propusti utakmicu u Nju Orleansu, na kojoj se sve vreme odlično provodila. 

Kao što smo već navikli američka zvezda, čak i za ovu vrstu sportskih događaja, uvek bira šik odevne kombinacije, te je i ovog puta blistala u prvom redu kada je zavodljivo pozirala fotoreporterima.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Beyonce...

PageBreak

Lepa pevačica je prošetala odličan outfit koji se sastoji iz iscepanog jeansa i bele majice, a svoj look je nadogradila prelepim cvetnim Gucci ogrtačem, koji spada u IT komade ove sezone.

Foto: Instagram / beyonceknowlesv

Odličnom kombinacijom basic i trendi komada, ona je postigla šik stajling, koji je nadogradila sandalama otvorenih prstiju. Pored ogrtača, one su posebno privukle pažnju, upravo zbog vrtoglavih potpetica u kojima je, uprkos trudnoći, hodala samouvereno. 

Foto: Instagram / unitedhive

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/