Njujorška nedelja mode juče je završena revijom Marca Jacobsa. Među najuspešnijim revijama bio je i show Victorije Beckham.

Upravo zbog toga, porodica slavne britanske kreatorke boravila je ovih nekoliko dana u Velikoj jabuci, zabavljajući se baš kao svi Njujorčani: odlazak u restorane, obilazak kulturnih mesta, i naravno zauzimanje prvih redova na revijama... 

Tako smo zahvaljujući popularnoj društvenoj mreži Instagram, na kojoj je porodica Beckham veoma aktivna i ažurna, imali uvid u njihovo kretanje i moramo da priznamo da su nas dobro zabavili, a nekim postupcima i dirnuli.

Dakle, u nastavku otkrijte kako je svoje vreme u Njujorku provodila ova srećna porodica:

Prvog dana, imali smo priliku da vidimo druženje braće, a to je ovako izgledalo:"Pitao sam svog brata Cruza da mi da veliku ledenu lizalicu, a dobio sam ovo! Sad nisam siguran šta treba da radim sa ovom kockom leda?! Ne mogu da je jedem, bezukusna je i ogromna!"

Foto: Instagram / cruzbeckham

David je decu odveo do Američkog muzeja prirodne istorije, dok je mama obavljala posao oko organizacije svoje revije. Tako slatko!

Foto: Instagram / davidbeckham

Tata je ponekad takav avanturista, pardon prirodnjak! Harper je uživala kada je tata odveo u sobu sa leptirima, a najviše joj se svideo veliki plavi! Toliko da ga je poželela za kućnog ljubimca. 

Foto: Instagram / davidbeckham

Sledeći korak je bio rezervisan za posetu restoranu. Izbor je pao na picu, a Cruz je pokušavao da napravi svoju. Kečap, red sira i obavezna kapa na glavi. Baš kao tata!

Brooklyn je imao skroz druge planove, naravno modne. On se pojavio u prvom redu na reviji Alexandra Wanga, kada je predstavio kul outfit. Ružičasta dukserica je sasvim u redu, ali različite patike? Pitamo se šta je mama Vicky rekla za ovaj fashion momenat?

Foto: Instagram / brooklyn.chloe

Što bi odrasli rekli, subota je vreme za švrljanje po gradu! Hladno je, pada kiša, slično kao u Londonu. Dobro je da je Harper ponela svoju malu Goyard torbicu, u kojoj se nalazi dosta slatkiše, u slučaju da revija kasni. Iako je mala, ćerka Davida i Victorije je već viđen gost na Nedeljama mode, i zna kako stvari funkcionišu. 

Foto: Profimedia

Mislimo da je Brooklyn ukrao tatin kačket od tvida. I to je u redu, treba se ugledati na trendi tatu koji apsolutno prati sva modna pravila. 

Foto: Instagram / brooklynbeckham

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/