Američku glumicu Blake Lively nismo videli dugo u javnosti, a glavni razlog medijske izolacije su obaveze oko bebe. Ipak da miran, porodični život prija lepoj glumici, uverili smo se kada smo je, nakon dužeg vremena, primetili na jednoj elegantnoj večeri koju je organizovao L'Oreal Paris u Njujorku.

29-godišnja lepotica bila je glavna zvezda večeri, a njeno pojavljivanje je izazvalo opšte oduševljenje prisutnih gostiju.

Tako su sve oči bile uprte u mladu mamu koja je pokazala zavidnu liniju, pojavivši se u u svilenkastoj mini haljini upečatljivog dezena- sa srcima!

Lepa Blake i veseli dezen su bili idealna kombinacija, te je atraktivna plavuša pokupila brojne pozitivne komentare i pohvale na račun svog izgleda.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Blake Lively...

PageBreak

Blake je pozirala na crvenom tepihu u simpatičnoj mini haljini nadograđenoj rol kragnom i zvonastim rukavima. Osim pogleda na njene duge noge, prozirni materijal je otkrio teget grudnjak koji se blago nazirao, te dao notu seksepila.

Foto: Instagram / thecatwalkitalia

Uz ovaj look, američka glumica je uklopila salonke sa nitnama i crvenu torbu optočenu šljokicama. 

Foto: Instagram / adoringlively

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/