Svečana dodela Grammy nagrada održana je u Los Anđelesu, a na ovom glamuroznom događaju pojavio se veliki broj ljudi iz sveta muzičke industrije koji su nestrpljivo čekali proglašenje pobednika.

Među najvećim imenima, poput Adele i Beyonce, svakako se našla i pop pevačica Jennifer Lopez. Iako nije trijumfovala, latino diva je sasvim sigurno bila glavna zvezda večeri koja je svojim blistavim izgledom izazivala brojne poglede.

I pored mnogo mlađih koleginica, doslovno niko nije mogao da odoli 47-godišnjoj lepotici koja je mamila uzdahe u seksepilnoj Ralph & Russo kreaciji, u boji lavande.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jennifer Lopez...

PageBreak

Prelepa couture kreacija koja dolazi iz najnovije prolećne kolekcije britanske modne kuće, savršeno je stajala zgodnoj Jennifer, a lila boja je istakla njen nešto tamniji ten. 

Haljina sa dubokim dekolteom, i još dubljim prorezom, otkrili su glavne atribute pevačice, te u prvi plan istakli njen seksepil. Zajedno sa dugačkim šlepom i umetnutim tilom koji je krasio okovratnik, ona je izgledala neodoljivo.

Uz ovu atraktivnu haljinu, J. Lo. Je je uparila srebrne cipele na špic, clutch torbicu iste boje, kao i nakit koji je diskretno svetlucao pod svetlima fotoaparata.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/