Britanska pop diva Adele apsolutna je pobednica 59. Grammy nagrada! Ova poznata pevačica je osvojila čak pet američkih muzičkih nagrada.

Adele je dobila nagrade za najbolji album "25" i najbolju pesmu "Hello" pobedivši koleginicu Beyonce sa kojom se u većini kategorija nadmetala. U jednom trenutku delovao je kao da je Britanki neprijatno zbog ovakvog razvoja događaja, posebno kada joj je uručena nagrada za najbolji album.

"Moj album godine je bio Lemonade, tako da je deo mene kao Beyoncinog fana umro," rekla je Adele i poručila koleginici: Mi umetnici te obožavamo!

Adele je otvorila dodelu svojim hitom "Hello", u izvedbi koja je u početku bila malo nesigurna, ali je i dalje pokazala koliko moćan vokal poseduje. Kasnije, u delu posvećenom odavanju počasti George Michaelu, diva je počela da peva njegovu pesmu "Fastlove", ali je naglo prekinula, opsovavši u mikrofon uz izvinjenje da mora ispočetka kako bi bilo sve kako treba. Numeru je završila u suzama, uz ovacije prisutnih.

Spektakl je priredila i trudna Beyonce koja je sceni Staples centra u Los Anđelesu izvela pesme „Sandcastles“ i „Love Drought“ sa svog poslednjeg albuma, „Lemonade“. Na sceni queen Bey je izgledala kao indijska boginja odevena u Peter Dundas model.

Divu je iz publike podržao njen suprug u društvu njihove kćerke Blue Ivy i sestre pevačice Solange Knowles.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/