Za mnoge sportske događaje, Kate Middleton se opredeljuje za skinny farmerice, blejezer i salonke.

Ali kada se pridružila princu Williamu i princu Harryju na promociji Heads Together, nove kampanje podrške mentalno obolelim osobama, vojvotkinja je napravila pravi modni zaokret, te se pojavila u neočekivanom izdanju.

Naime Kate se po prvi put odrekla svojih klasičnih i damskih komada te je, u skladu sa temom eventa, odabrala da ponese isključivo sportske. 

Osim što nam je bilo veoma neobično da je vidimo u ovakom looku, moramo da priznamo da nam se veoma svideo. Kate je izgledala mnogo mlađe i svežije, na šta je posebno uticala crvena boja koja joj izuzetno lepo stoji. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Kate Middleton...

PageBreak

Tako se Kate pojavila u udobnim crnim farmericama, a svoj kaput je zamenila kratkom crvenom perjanom jaknom, koja je veoma topla i šik. Naravno, u skladu sa tim, vojvotkinja je izabrala sportske patike u kombinaciji crne i crvene boje, u kojima je mogla da obavlja mnoge sportske zadatke. 

Ovaj kežual outfit je bio pravo iznenađenje za njene fanove, ali i sve nas koji nismo navikli da je viđamo u sportskim izdanjima. Upravo zbog toga, Kate je dobila brojne pohvale koji se odnose na mlađi izgled, a mnogi su istakli da bi trebalo češće da nosi jarke boje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/