Premijera dugoočekivanog filma "Fifty Shades Darker" konačno se održala u Los Anđelesu, a ovaj veliki event okupio je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta glume, i showbiznisa.

Naravno, zvezda večeri bila je Dakota Johnson, glumica koja se proslavila glumeći u prvom delu američkog blokbastera rađenog prema romanu E.L. James, kada je pokupila brojne simpatije ljudi širom sveta.

Tako se američka zvezda nedeljama unazad pripremala za važan dan, a to dokazuje i njena toaleta u kojoj je blistala na crvenom tepihu. Mlada glumica je odabrala elegantnu Valentino haljinu od svile koja poseduje dubok dekolte, i neobičan detalj na leđima koji je zadužen za buđenje seksepila.

Na sledećoj strani pogledajte red carpet izdanje Dakote Johnson...

PageBreak

Dakota se na ovom događaju pojavila u maksi haljini italijanskog dizajnera, a perfektan i oštar kroj su nas podsetili na modele koje obično nosi kreatorka Victorija Beckham. Naime, kreacija dubokog dekoltea (ispod koga Dakota nije nosila grudnjak) otkriva poprsje i dalje nastavlja da se širi u A kroj, dodirujući pod. 

Leđa su ukrašena tankim trakima koje su učinile ovu toaletu još glamuroznijom. Osim odličnog kroja, moramo da pohvalimo i puder boju koja izuzetno lepo stoji ovoj brineti. Dakota je svoju kosu svezala u dugačku pletenicu, sa messy šiškama, dok su za njen beauty look bili zaduženi zagasito narandžasta senka i ruž.

Samo dan kasnije, američka glumica se pojavila na 31. ASC dodeli nagradi, koje dodeljuje Američko društvo kinematrografa. a za ovu priliku Dakota je odabrala jveoma efektnu odevnu kombinaciju.

Na sledećoj strani pogledajte drugu odevnu kombinaciju Dakote...

PageBreak

Naime, ona je uparila crne pantalone koje su se blago presijavale pod reflektorima i belu maksi haljinu sa prorezima i potpuno otvorenim leđima, te je njen look izgledao veoma neobično i šik. 

Uz ovaj stajling, Dakota je uparila crne sandale sa kaišom i minim aksesoara, u vidu prstena i diskretnih minđuša, dok je kosa podeljena na pola i podignuta u visoku punđu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/