Iako Evropa nije uopšte luda za Super Bowl, druga strana sveta (čitajte: SAD) jedva čeka ovu tradicionalnu sportsku manifestaciju čija organizacija liči na onu za Olimpijadu. Kao po običaju samo poluvreme je rezervisano za nastup neke muzičke zvezde, čiji show mora do sitnih detalja da bude osmišljen.

Do sada smo na poluvremenu viđali Madonnu, Michael Jacksona, Beyonce, Coldplay, Bruce Springsteena, Justina Timperlake a ove godine ulogu performera je preuzela Lady Gaga koja je u maniru pravog profesionalca priredila fantastičan nastup obeležen snažnim političkim porukama. 

Očekivanja su bila velika, ako znamo da je prošle godine sve impresije pokupila Bey sa spektakularnim nastupom.

Sa nedavno objavljenim albumom Joanne, Lady Gaga je definitivno sada less Bowie, more Dolly. Međutim, na ovom nastupu Gaga je uradila upečatljiv best- f svojih najboljih pesama, opravdavši sva očekivanja i dokazavši da se s razlogom nalazi u samom muzičkom vrhu! Za pesme sa najnovijeg albuma Gaga je nosila jeans i košulje u western stilu, dok je za samo poluvreme nosila glitter i glamurozni Versace kombinezon.  

"Versace je odavno deo Gaginog imidža i mogu slobodno da kažem, najbitniji brend sa kojim Gaga sarađuje, pa je samim tim bilo normalno da izaberemo da nam oni rade kostime. Versace tačno zna kako da izradi efektnu odeću za nastupe koja će biti i funkcionalna, ali i da obezbedi taj momenat spektakla i glamura koji zvezda i Super Bowl zaslužuju."    

Inače, pesma koju je Gaga prvu izvela "This Land Is Your Land" potpisuje Woody Guthrie, a obeležila je nedavne proteste protiv američkog predsednika Donalda Trumpa.

Međutim, iako je politička poruka pesme vrlo jasna, sam nastup nije imao politički karakter već je bio u stilu Gage: zabavan, praćen svim onim elementima kojima se diva inače koristi pa smo tako prisustvovali vatrometu, sjajnoj koreografiji i hordi plesača koja je Gagu pratila na rime Pokerface, Just dance, Alejandro i druge hitove poznate muzičarke...

Pogledajte u nastavku kompletan Gagin nastup:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/