Bella Hadid je u poslednje vreme postala jedna od najviše praćenih zvezda koje se ističu dobrim stilom i hrabrim modnim izborima.

Iako često zna da šokira, mlada manekenka u većini slučajeva nosi fantastične odevne komade, kojima nam najavljuje nove trendove.

Tako je u poslednjem pojavljivanju u javnosti, na ulicama Njujorka prošetala prelepu denim haljinu, a prema rečima mnogih modnih zanalaca, ovaj model ćemo nositi u prvim prolećnim danima.

Reč je o kreaciji koju možemo nositi preko dana, uz ravnu obuću poput baletanki i mokasina, a za veče je dovoljno da dodamo par visokih štikli i clutch torbicu koja će dati stajlingu potrebnu dozu elegancije. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Belle Hadid...

PageBreak

Bella je za izlazak u grad odabrala da ponese teksas haljinu A kroja, koja seže do sredine lista. Gornji deo kreacije čini korset koji otkriva skromno poprsje manekenke, a posebno nam se sviđaju ukrasni džepovi i štepovi.

Mlađa sestra Gigi Hadid je uz ovaj look uparila neutralni grudnjak koji je učvrstio korset, kao i neizostavne Stuart Weitzman crne sandale. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/