Postepeno nam se bliži kraj zime što znači da ćemo se, osim debelih jakni i kaputa, uskoro osloboditi glomaznih čizama sa krznom i prigliti elegantnije komade.

I dok smo zaljubljeni u plišane i cvetne poluduboke čizmice, mlada street style zvezda Hailey Baldwin nam je u sučanom Los Anđelesu predstavila jedan zanimljiv model čizama koje ćemo nositi na samom kraju zime, kao i tokom proleća.

Ćerka poznatog američkog glumca je odabrala par ružičasto-zlatnih čizama, za koje modni eksperti predviđaju da će biti veliki trend- te da će starije koleginice i poznate dame iz Holvuda kopirati Haileyin izbor. 

Mi smo takođe sigurni u to, jer su one poslednja verzija Stuart Weitzman clinger modela koji je ove jesni i zime nosila svaka IT dama.

Na sledećoj strani pogledajte čizmice Hailey Baldwin...

PageBreak

Poluduboke čizmice nadograđene su block petom i skupljaju se oko članka poput čarape, što ih čini odličnim izborom za skinny farmerice.

Osim toga, imajte u vidu da je saten trenutno jedan od najvećih trendova za proleće (zovite ga novi pliš!) a ove ružičasto-zlatne čizme, upravo zbog specifične boje, jednostavno će se uklapati sa svim ostalim komadima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/