Nedelja visoke mode u Parizu okupila je veliki broj najbolje stilizovanih dama iz celog sveta, te su ulice već danima preplavljene fantastičnom street style modom.

Blogerke, manekenke i modne novinarke svakodnevno šetaju najeskstravagantnije kombinacije, koje ostaju zabeležene zahvaljujući uličnim fotografima. Tako dobijamo trend report i inspiraciju kojom se možemo poslužiti u ovim zimskim danima.

Jedna od najpopularnijih dama koja je svakog dana na meti fototreportera sasvim sigurno je italijanska blogerka i trendseterka Olivia Palermo.

Tako je lepa brineta, shodno hladnom vremenu, na ulici Pariza predstavila sjajan zimski stajling koji je praktičan, topao i moderan u isto vreme. A posebno su nam se dopale neobične čizmice, koje su dale dozu efektnosti.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Olivije Palermo...

PageBreak

Poznata street style zvezda je demonstrirala classy ženstveni stil, tako što je spojila belu maksi haljinu sa rolom i dugački crni kaput koji je u potpunosti prekrivao njen rub. 

I dok možemo da kažemo da je ovo sasvim jednostavna i očekivana kombinacija, Olivia je ipak dala dozu modernog obrta kada je dodala zanimljive aksesoare.

Crvene Christian Louboutin čizmice inspirisane Dorrothy kultnim cipelama iz filma Wizard of Oz, kao i Valentino crvena clutch torbica od piton kože su razbili monotoniju i pretvorili ovo izdanje u veoma poželjno. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/