Moramo da priznamo da smo navikli da viđamo Alessandru na egzotičnim destinacijama širom sveta kako pozira u bikiniju na plaži, da smo gotovo zaboravili kako izgleda obučena.

Nakon produženog odmora za praznike, manekenka se konačno vratila u Los Anđeles, što znači da je sezona važnih dešavanja zvanično počela.

Tako se Alessandra pojavila na večeri Elyse Walker, kada je organizovana proslava povodom lansiranje nove dizajnerske linije. 

Za ovu priliku tridesetpetogodišnja lepotica odabrala je jednu glamuroznu haljinu koju je sjajno iskombinovala sa dugačkim čizmama, a ono što nas je najviše oduševilo je njena frizura.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Alessandre Ambrosio....

PageBreak

Alessandra je izgledala fantastično u nežno roze maksi haljini od svile koja je izrazila njenu ženstvenost, a zahvaljujući modernom kroju "na preklop", ova toaleta je obgrlila njenu figuru. 

Uz ovaj šik oufit, lepa manekenka je ponela dugačke crne čizme na špic koje su vizuelno izdužile njenu figuru.

Foto: Instagram / alessandraambrosio

Posebno nam se sviđa crni čoker, ali i Alessandrina nova frizura. Osim što je nešto kraća, šiške su oblikovane tako da izgledaju ležerno i nonšalantno. Pravi très chic!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/