Kao što već sigurno znate, u Parizu se prethodnih dana održavala Nedelja muške mode koja je privukla brojne ljude iz sveta mode.

Osim novinara, dizajnera i agenata, u Grad svetlosti uputili su se i mnogobrojni modeli, a najzapaženije su svakako bile Bella Hadid i Kendall Jenner.

One su se pojavile na Givenchy reviji, noseći kreacije iz jesen/zima 2017/2018 kolekcije koje su upotpunile reviju muške mode. 

Nakon što su uspešno odradilie svoj poslovni zadatak, Bella i Kendall su krenule u noćni izlazak a za ovo veče Hadidova je odabrala jednu upečatljivu odevnu kombinaciju koja je izazvala podeljne komentare.

Mnogi smatraju da je ona previše provokativna, s obzirom da je dvadesetogodišnja manekenka na pariskim ulicama nonšalantno šetala u kratkoj suknji i uskom prozirnom bodiju, ispod koga nije nosila grudnjak.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Belle Hadid...

PageBreak

Naime, manekenka se uputila ka popularnom klubu, noseći crnu mini suknju i prozirni bodi preko kojeg je obukla bomberku. Jakna je nadogradila look, ali i delimično sakrivala Belline grudi. 

Sudeći prema komentarima, upravo ovaj uski bodi je bio sporan jer je on gotovo u potpunosti otkrio manekenkin dekolte. Mnogi se na kraju zapitali kako se uopšte Bella provodila u gradu, s obzirom da je jaknu nije mogla da svuče sa sebe.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/