O People’s Choice dodeli nagrada u Los Anđelesu pričalo se već neko vreme te smo nestrpljivo danima unazad, čekali da vidimo kakve odevne kombinacije će prošetati holivudske dame. 

Na ovom događaju pojavio se veliki broj poznatih, a osim Pryanke Chopre i Blake Lively, glavna zvezda večeri ubedljivo je bila pevačica i glumica Jennifer Lopez. Zgodna brineta je svojim izgledom, stavom i haljinom koju je odabrala za ovu priliku, u potpunosti uspela da osvoji svu pažnju prisutnih.

J. Lo je zasenila sve zvanice, kada se pojavila na crvenom tepiju u crnoj maksi haljinu libanske dizajnerke Reem Acre, koja je apsolutno MAGIČNA.

Na drugoj strani pogledajte outfit Jennifer Lopez....

PageBreak

Crna maksi haljina u potpunosti prati siluetu lepe pevačice, a zatim se nastavlja u šlep. Dugački rukavi u predelu ramena su blago nabrani, dok se prednji deo haljine sastoji iz srebrnih cirkona koji ukrašavaju proziran til kojim je sakriven dekolte. 

Uz ovaj elegantan i prefinjen izgled, vodeći se teorijom "više je više", J. Lo je uklopila srebrni prsten, dijamantske minđuše, i metalik clutch torbicu. 

Njena kosa je skupljena u nizak, gladak rep, dok su šminku činili tamni smokey eyes i nude usne. 

Jednom rečju: FANTASTIČNO!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/