Vojvotkinja od Kembridža je na vreme obavila veliki pretpraznički šoping, te je u novu godinu ušla sa punim ormarom i spremnim kombinacijama kojim nas uvek oduševljava. 

U skladu sa dužnostima koje ima, kao i brojnim poslovnim aktivnostima, Kate se trudi da izabere klasične i svedene odevne komade u kojima može blistati na svim elegantnim eventima.  

Tako se Kate pojavila na jednom brifingu u Londonu, zajedno sa svojim suprugom princom Williamom, kada nam je predstavila svoj najnoviji komad iz garderobera.

Reč je o fantastičnoj cvetnoj haljini koju potpisuje Erdem, brend čije kreacije je vojvotkinja nosila više puta ranije.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Kate Middleton...

PageBreak

Lepa britneta se na ovom događaju pojavila u kreaciji britanskog brenda, koja poseduje veoma jednostavan kroj. Ipak ono što oduševljava je divan dezen na kojem se smenjuju plavi, žuti i bordo cvetovi.

Oni su stateški postavljeni na crnoj pozadini tako da laskaju figuri, te je Kate u ovoj haljini izgledala veoma ženstveno i damski. 

Uz nju, vojvotkinja je uparila bordo kožne salonke i Mulberry klač torbicu u istoj boji, te su ovi elegantni aksesoari nadogradili kompletan outfit. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/