Ovih dana je prilično teško ostati superstilizovan pored debelog minusa koji je učinio da naša slovitost dostigne neverovatne varijacije. Ali i sa jaknom, kaputom, džemperom može se biti seksi! To dokazuje Riri jer šta predstavljaju ovi hladni zimski dani za lepoticu sa Barbadosa?

Još jedan razlog da izrazi svoj seksepil i istančan ukus za modu. Ništa drugo! Poznata po afinitetu prema haljinama koje otkrivaju i više nego što bi trebalo i večitom poigravanju sa kičom i kontrastnim printovima, dok jurca ulicama Njujorka, Rihanna je i ovoga puta opravdala epitet modne ikone. 

Osim toga, modni sladokusci su dobili jednu važnu lekciju – da, moda u hladnim danima može biti itekako seksi. Umesto da navuče slojeve i slojeve teških komada garderobe, Rihanna se odlučila za široki Fenty x Puma kombinezon. Odevni komad iz njene poslednje kolekcije se savršeno uklopio sa Canada Goose x Vetements maskiranom jaknom gde su joj ruke ostavljene na nemilost zimskim danima kao oštra alternativa toplim rukavicama.

Slaveći pomalo muškobanjasti stil sa dozom ženske senzualnosti, Rihanna je ovu kombinaciju upotpunala crni kožnim čizmicama u kojima se borila protiv upornog snežnog prekrivača. Kao šlag na tortu, ova poznata RNB zvezda finiširala je svoj izgled sa đavolje crvenim ružem i zabavnim talasima u kosi.

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/