Alternativa maloj crnoj haljini: Jessica Alba u crnom kostimu sa seksi prorezima

Foto: Profimedia

11. 01. 2017.

Iako nosi mahom damske komade, simpatična Jess je ovog puta odabrala da ponese jedan seksepilan kostim, koji je pretvorio u pravu fatalnu zavodnicu!

Nakon što je novu godinu dočekala uživajući u čarima Havaja i sebi priuštila pravi užitak i odmor, glumica i preduzetnica Jessica Alba se vratila svojim poslovnim obavezama. Tako Jess prve dane januara provodi u Los Anđelesu, radeći na novim projektima u svojoj Honest Beauty kompaniji, dok se u slobodno vreme trudi da ispoštuje pozive na važna dešavanja.

Jedno od njih je svakako dodela nagrada pod nazivom Image Maker, koju organizuje poznati magazin Marie Claire, na kojoj se glumica pojavila, i zadivila sve prisutne zvanice. Pored mnogobrojnih holivudskih zvezda, Alba je ponovo uspela da bude jedna od najprimećenijih dama, zahvaljujući njenoj lepoti i savršenom modnom stilu.

Za ovaj glam godađaj, američka zvezda je odabrala da ponese antilop kostim, koji se sastoji iz pantalona i dužeg blejzera, a on bi bio sasvim običan da ga ne krase seksepilni prorezi.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jessice Albe...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...