Nakon dodele Golden Globe nagrada devojke sa A-liste, bar na momenat, žele da odbace seksepilne večernje toalete. Ali, izgleda da to ne važi za Siennu Miller.

Britanska glumica koja je najčešće viđen gost na svim glam dešavanjima samo nekoliko dana nakon dodele Golden globes nagrada, posetila je TCL Chinese Theatre, u kom je održana premijera novog filma Ben Afflecka, "Live by Night." 

Za ovo svečano veče, na koje je došla kako bi podržala svog kolegu, Sienna je izabrala da ponese neobičnu Gucci haljinu od prozirnog tila.

Upravom ovim izdanjem, glumica je dokazala da je i dalje verna boho stilu kao i da se ne plaši modnih izazova.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Sienne Miller...

PageBreak

Tako je Sienna noseći ovu haljinu, iz dizajnerske kolekcije za proleće/leto 2017, bila je jedna od najzapaženijih dama na crvenom tepihu.

Nežna kreacija od tila u kombinaciji plave i zlatne boje, sastoji se iz dva dela: ogrtača koji prekriva ramena i donjeg dela suknje koju čine veliki karneri. Prozirna mreža u predelu stomaka i velika zlatna mašna koja krasi okovratnik, dodali su dozu avangardnog izgleda.

Uz odličnu frizuru, u vidu messy uvojaka i jarko crveni karmin, poznata glumica je zaista izgledala sjajno, te je još jednom dokazala zašto se smatra jednom od najtrendi dama u Holivudu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/