Ne znamo kakav je vaš utisak, ali mi smo prilično razočarani izborom kreacija za 74. po redu dodelu Golden globes nagrada. Izostao je glamur koji se očekuje za ovako prestižnu dodelu nagrada, koja je u sferi filma odmah posle Oskara i Kanskog festivala.

Emma Stone je imala svoje najlošije red carpet izdanje, Evan Rachel Wood je pokušala da "razbije" defile haljina smokingom ali je u njemu izgledala prilično neubedljivo, skromno i obično. Naomi Campbell je pokušala da opravda svoj status "boginje" ali je kreacija Versacea ipak bila previše sečena i krojena za seksi telo ove vretenaste manekenke.

Nicole, verna Alexanderu McQueenu je ovoga puta izabrala vrlo bledu, neprimetnu kreaciju britanske kuće sa užasnim, scenskim momentima, a ni rasne Sofia Vergara i Monica Belluci nisu briljirale. Zapravo, potpuno su podbacile birajući kičaste kreacije...

Jedina ali bukvalno jedina koja je izazvala pravi "wow" momenat je mlada Olivia Culpo.

Pogledajte na sledećoj strani kako je Olivia održala lekciju stila svima na dodeli...

PageBreak

Multitalentovaan devojka, američka glumica, model, Miss USA, TV voditeljka koju smo prvi put primetili početkom prošle godine u toku Pariske nedelje mode, prozvaši je novom Olivijom Palermo.

Upravo ova lepotica je briljirala, izgledajući spektakularno u prelepoj Zuhair Murad kreaciji.

Haljina unakrsnog dekoltea i maksi, pune suknje koju krasi raskošan cvetni print koji kao da je naslikao Gustav Klimt koristeći svoje omiljene boje - crvenu, zlatnu i plavu. 

Iako je Olivia čak uspela da osvane i na listama najgore odevenih (nije nam doduše jasno kako se to desilo! Aloo?!) evidentno je da niko nije imao toliko dramatičan stil na dodeli. Ne smemo da zaboravimo ni efektan vamp make-up koji je nadogradio kompletan look.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/