Pobedila muške kolege i ušla u istoriju: Ona je najisplativija glumica godine!

Foto: Instagram / scarlettjohanssononline

29. 12. 2016.

Holivudska glumica Scarlett Johansson (32) proglašena je za ''najisplativijeg'' glumca godine po izboru magazina ''Forbes'' magazina...

Ugledni američki časopis Forbes, specijalizovan za poslovni svet, svake godine objavi listu finansijski najuspešnijih glumaca Holivuda. Budući da je naglasak upravo na poslovnom segmentu, gledaju se konkretne brojke.

Prema zaradi od bioskopskih ulaznice ove godine, glumica Scarlett Johansson je proglašena najuspešnijom glumicom godine, a s obzirom na uspeh njenih filmova ''Hail, Caesar!'' i ''Captain America: Civil War'' koji su zaradili 1,2 milijarde dolara.

Na drugom mestu se se našle njene kolege iz Marvelovog filma - Chris Evans i Robert Downey Jr., a na spisku su i ostali glumci iz filmova o super junacima, poput Willa Smitha, Margot Robbie i Ryana Reynoldsa.

Ovakav raspored najuspešnijih glumaca jasno govori o aktualnim trendovima, odnosno konstantnoj popularnosti filmova o super junacima na koje filmske kuće uvek mogu računati.

Za kraj, treba spomenuti da se Scarlett Johansson našla i na trećem mestu Forbesove liste za najunosnije glumce. 

Izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...