Nakon što je prethodnih nekoliko nedelja učestvovala u brojnim humanitarnim projektima za decu, glumica i preduzetnica Jessica Alba stavila je tačku na posao, te rešila da uživa u prazničnoj atmosferi.

S obzirom da je jedna od najvećih tradicija u Americi kupovina poklona za praznike, lepa Jess je bukvalno u minut do dvanaest, rešila da ode u šoping i izabere prigodne darove. 

Tako je 35-godišnja lepotica viđena na ulicama Kalifornije, dok je razgledala izloge i birala stvari za svoje najbliže.

I zaista čak i u ovom kežual izdanju Jess je izgledala sjajno, te nas je oduševila svojim izborom basic i praktičnih stvari, koje su idealne za zimski period.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jessice Albe...

PageBreak

Sada je glumica svoja elegantna i damska izdanja, zamenila jednim udobnim i trendi.

Jessica je izgledala veoma šik u crvenoj suknji i crnoj bluzi koju je ovlaš uvukla, dok je preko obukla sportsku maslinasto-zelenu jaknu, dužine do sredine butina. 

Crne čizme na pertlanje i torba sa nitnicama su se odlično uklopili uz ovaj stajling, te je lepa postigla savršen look za dan koji se može nositi u svim prilikama- za šetnju, kafu u gradu ili posao (ako izaberete elegantniji model obuće).  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/