Poznata glumačka zvezda i preduzetnica decembar mesec je mahom posvetila poslu koji ima unutar svoje kozmetičke kuće Honey Beauty.

Tako je poslednjih dana učestvovala u brojnim projektima humanitarnog karaktera, te je bila deo baby2baby praznične zabave, ali i ugostila kreativni tim Seedlinga koji se bavi dizajnom ukrasa za decu.

Iako je najviše usmerena na uspeh svoje kompanije, Jess je pronašla slobodno vreme za otvaranje francuske poslastičarnice Ladurée, na kom su se pojavile ugledne zvanice iz sveta showbiza. 

Velika filmska zvezda izazvala je pravo oduševljenje svih prisutnih, a posebno fotografa koji su se trudili da zabeleže svaki njen pokret.

Holivudska glumica je vidno raspoložena pozirala ispred kamera, u jednom šik zimskom izdanju koje se može nositi gotovo u svim prilikama. 

Na sledećoj strani pogledajte izdanje Jessice Albe...

PageBreak

U skladu sa vremenom, Jessica je odabrala da ponese tople i udobne komade, kao što su basic crna rolka i suknja A kroja, koja ima zanimljiv dezen u vidu crno-belih horizontalnih prugica. 

Crna čarape i kratke crne čizme od kože, koje poseduju efektan zip detalj su se veoma dobro uklopili u ovu kombinaciju, te je njeno izdanje izgledalo bez greške. Uz ovaj look, Jess je dodala i odličan aksesoar- crnu baguette torba koja diskretno svetluca.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/