Samo što se stišala medijska galama oko Pirelli kalendara, kao i gala večere na kojoj je bila jedna od najbolje obučenih dama na crvenom tepihu, Nicole je nastavila da impresionira svojim stilom.

Ovog puta, australijska glumica je imala svoj blistav modni momenat u Londonu, na prikazivanju drame "Lion" u kojoj se Nicole pojavljuje u glavnoj ulozi.

Iako se obično drži prepoznatljive klasike i elegantnog stila, Nicole je nedavno dokazala da se ne plaši da sa vremena na vreme eksperimentiše sa izborom garderobe.

Tako je za ovo veče, 49-godišnja glumica odabrala da ponese veoma seksepilnu malu crnu haljinu, koja nam je otkrila njene duge i vitke noge.

Na sledećoj strani pogledajte ouftit Nicole Kidman...

PageBreak

Nicole Kidman se opredelila za jednostavnu malu crnu haljinu sa dugačkim rukavima, sa kojom je nemoguće pogrešiti. Haljina je pratila njenu vitku figuru, a klasičan kroj je odlično istakao svu ženstvenost. 

Australijska glumica je ovu haljinu uklopila sa kratkim čizmicama na špic koje poseduju udobnu block petu, te s obzirom da je reč o veoma modernom aksesoaru, Nicole je uspela da postigne veoma šik izgled. 

Kako bi začinila svoj stajling, ona je dodala zanimljiv nakit u zlatnoj boji i stilizovala svoju kosu u talase.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/