Chrissy Teigen prvi put u bikiniju nakon porođaja

Foto: Instagram / stars_up2date

22. 12. 2016.

Supermodel Chrissy Teigen krasi januarsko izdanje australijskog Elle magazina, a na fotografijama koje su snimane na plaži otkrila nam je svoje zategnutno telo, koje je pre svega negovano i zdravo.

Zgodna manekenka Chrissy Teigen u aprilu mesecu je postala mama kada je rodila ćerku Lunu, te je ovu godinu u velikoj meri posvetila majčinstvu, dok je karijeru stavila na stand by...

Ipak, osam meseci nakon porođaja, lepa Chrissy je rešila da se vrati svom poslu, i uradi provokativno snimanje u kupaćem kostimu za australijsko izdanje Elle magazina.

Na fotografijama, Chrissy izgleda sjajno dok pozira smelo i sigurno. Kao da nije napravila ovoliko dugu pauzu i kao da joj je najprijatnije da se fotka u kupaćem kostimu.

"Pre bih se slikala u potpunosti gola, nego u kupaćem. Jednostavno, nikada nisam bila 'beach girl' devojka koja uživa na plaži. Uostalom odrastala sam u Vašingtonu, a sami znate da je okean leden. Tako da je to izvan moje zone komfora. Najluđa stvar je što sam najpoznatija po fotografijama za Sports Illustrated (na plaži)." 

Ovo je bilo pravo iznenađenje za nas, s obzirom da smo ovu lepoticu viđali u bikiniju u mnogim prilikama. 

Ipak, najviše nas je zanimalo kako je uspela tako brzo da vrati svoje telo u dobru formu...

"Još uvek nisam povratila svoju liniju. Iako nikada nisam bila osoba koja oblači steznike, sada to radim. Izgleda odlično spolja, ali verujte mi da mi je telo ipak opušteno."

Na sledećoj strani pogledajte fotografije Chrissy Teigen...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin