Ryan Reynolds i Blake Lively spadaju u jedan od najomiljenijih parova današnjice. Ipak, retke su prilike da ih vidimo zajedno - tek na Kanskom festivalu, i eventualno nekoj premijeri njihovih filmova, a od kada se Blake porodila po drugi put, te šanse su bile još manje.

Međutim, dočekali smo i taj momenat koji je oduševio i raznežio sve na planeti danas! Naime, glumac Ryan Reynolds dobio je svoju zvezdu na Stazi slavnih, a tom prilikom uz njega su bile njegove najvažnije zvezde - supruga i koleginica Blake Lively, kao i ćerke.

Ovo je bilo prvo pojavljivanje para sa decom, koja su u potpunosti zasenila roditelje! Ipak i Blake je blistala, vidno ponosna i ispunjena dok je pozirala kraj supruga sa decom u svilenkastoj plavoj haljini Atelier Versacea koja je imponovala njenoj figuri.

Pogledajte na drugoj strani srećnu i veselu porodicu...

PageBreak

Preslatka James, koja je pre nekoliko dana napunila dve godine, oduševila je sve prisutne svojim preslatkim, plavim kovrdžama. Ništa manje pažnje nije privukla ni mlađa ćerkica, čije ime još uvek nije poznato javnosti.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/