U Holivudu je po 22. put po redu održana ceremonija dodele nagrada Critics' Choice Awards, a te večeri su se na crvenom tepihu pojavila velika imena svetske kinematografije.

Među damama kao što su Nicole Kidman, Kate Beckinsale, Jessica Biel, koje su blistale u seksepilnim toaletama svakako najzapaženija je bila glumica Natalie Portman. Američka glumica koja je 2010. godine nagrađena Oskarom, ove večeri dobila je još jedno veliko priznanje - Nagradu za najbolju glumicu za ulogu Jackie Kennedy u filmu Jackie.

Iako je već u podmakloj trudnoći, to glumicu nije sprečilo da se pojavi na ovoj glamuroznoj ceremoniji, i održi kratak govor.

Fotografi su zabeležili sam čin dodele, a mi smo ostali oduševljeni njenom lepotom, harizmom i cvetnom haljinom koju potpisuje Alexander McQueen.

Na sledećoj strani pogledajte najnovije izdanje Natalie Portman...

PageBreak

Lepa Natalie izgledala je neodoljivo u lepršavoj haljini midi dužine, koja je ukrašena motivima crvenih ruža i crvenim porubom, koji posebno lepo izgleda na dugačkim rukavima. 

Foto: Profimedia

Divna kreacija je pokrila njen trudnički stomak, te smo na momenat zaboravili da je u drugom stanju. Uz ovaj stajling, ona je uklopila jednostavne crne Steve Madden sandale sa kišićem. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/